Moderni ja tehokas metsätietojärjestelmä työpöytä- ja mobiilikäyttöön

Suorituskyvyltään loistava ForestKIT soveltuu erinomaisesti monitavoitteiseen metsäsuunnitteluun ja eri kokoisten metsäomaisuuksien hoitoon. Yksi järjestelmä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja tuo kustannushyötyjä. Sekä työpöytä- että mobiilikäyttöön.

Tutustu ForestKIT-esittelyvideoon

Ajankohtaista

Metsäntuntijat-podcast: Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy tarjoaa asiakkailleen mestarillista metsänhoitoa

Miten ForestKIT-metsätietojärjestelmä auttaa Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy:ta tavoittelemansa mestarillisen metsänhoidon tarjoamisessa asiakkailleen?

Tehokasta metsävaratiedon päivitystä ForestKITissä – täysin uudistettu kuviolomake

Uudella kuviolomakkeella on jatkossa nähtävissä entistä paremmin kaikki kuviotiedot kerralla sekä työpöytä- että maastokäytössä.
Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen

Metsänhoitoa keihäsmestareiden malliin

Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy käyttää hakkuu- ja metsänhoitotöiden suunnitteluun Tapion ForestKIT-metsätietojärjestelmää.

Palveluhallintaa suunnittelusta toteutukseen

Yrittäjänä voit tarjota asiakkaillesi koko palveluskaalan metsäsuunnittelusta puukaupan kilpailutukseen. Tee puustoarvio, ylläpidä metsätieto ajantasaisena ja suunnittele asiakkaillesi metsänhoito- ja hakkuutyöt. Kokonaisuudesta muodostuu metsäsuunnitelma, jonka pohjana ovat metsänomistajan tavoitteet.

Metsäpalveluyrittäjä

Yrittäjänä voit tarjota asiakkaillesi koko palveluskaalan metsäsuunnittelusta puukaupan kilpailutukseen. Tee puustoarvio, ylläpidä metsätieto ajantasaisena ja suunnittele asiakkaillesi metsänhoito- ja hakkuutyöt. Kokonaisuudesta muodostuu metsäsuunnitelma, jonka pohjana ovat metsänomistajan tavoitteet.

Kunnat ja kaupungit

ForestKIT tarjoaa työkalut kuntametsien strategiatason ohjelman käytännön suunnitteluun ja toteuttamiseen. Monitavoitteisessa metsänhoidossa voi olla useita erilaisia reunaehtoa, joiden yhteensovittaminen saattaa tuottaa päänvaivaa.

Oppilaitokset

Kouluissa ja oppilaitoksissa kasvavat tulevat osaajat. Siksi niissä tarvitaan myös moderni ja monipuolinen ammattitason metsätietojärjestelmä.

Tila-arviot ja kiinteistövälitys

Metsätilan arvonmääritystä tarvitaan muun muassa omistusoikeuden muutostilanteissa ja niitä suunniteltaessa. ForestKIT tila-arvio hyödyntää summa-arvomenetelmää ja se sisältää Tapion uusimmat summa-arvomenetelmän aputaulukot vuodelta 2021.

Asiakkaamme Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy käyttää ForestKIT-metsätietojärjestelmäämme

Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy käyttää hakkuu- ja metsänhoitotöiden suunnitteluun Tapion ForestKIT-metsätietojärjestelmää. ForestKITin avulla Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen pystyvät hankkimaan lisää metsänomistaja-asiakkaita ja ennakkotietoja asiakkaiden metsävarallisuudesta. ForestKIT mahdollistaa töiden tehokkaan suunnittelun maasto- ja toimisto-olosuhteissa sekä muun muassa erilaisten leimikko- ja metsänhoitotyömaaraporttien laadinnan. Katso videolta, miten ForestKIT auttaa Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy:ta mestarillisen metsänhoidon tarjoamisessa asiakkailleen.

Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy tarjoaa asiakkailleen mestarillista metsänhoitoa Tapion ForestKIT-metsätietojärjestelmän avulla. Keihäsmestarit Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen perustivat yhteisen metsänhoitopalveluita tarjoavan yrityksen nimeltä Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset hakkuu- ja metsänhoitotyöt sekä erikoisuutena ilmateitse tapahtuva metsien kasvatuslannoitus. Kuuntele keihäsmestareiden mietteitä ForestKIT-metsätietojärjestelmän käytöstä!

Metsänhoitoa keihäsmestareiden malliin! Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen käyttävät hakkuu- ja metsänhoitotöiden suunnitteluun Tapion ForestKIT-metsätietojärjestelmää yhteisessä metsänhoitopalveluita tarjoavassa yrityksessään Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy. Katso videolta, miten ForestKIT auttaa Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy:ta mestarillisen metsänhoidon tarjoamisessa asiakkailleen.

Slide

“Maastokäytössä tarvittavat ydintoiminnot toimivat mainiosti, ja oleellisimpien metsävaratietojen kirjaaminen onnistuu sujuvasti.”

Janne Aikio, Metsäpalvelu Aikio Oy

Slide

“Raporttien selkeys ja kattavuus on aiempaan verrattuna todella suuri parannus. Haluttujen raporttien ja raporttikokonaisuuksien, sekä niihin liittyvien kuvio- ja teemakarttojen tulostaminen järjestelmästä on niin ikään todella helppoa ja nopeaa.”

Janne Aikio, Metsäpalvelu Aikio Oy

previous arrow
next arrow

Asiakaspalvelu ja käytöntuki

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka voimme palvella teitä.

Soita meille

+358 50 434 9540

Lähetä sähköpostia

forestkitsupport@tapio.fi

Digitapio Oy

Maistraatinportti 4A, 00240 Helsinki

Jätä yhteystietosi ja pyydä lisätietoja

Asiakkaitamme